TAROM lansează oferte pentru Praga și Sofia la prețuri reduse

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom

TAROM a anunțat lansarea unor noi oferte speciale pentru călătoriile dus-întors către Praga și Sofia. Între 2 și 4 august 2024, biletele de avion pot fi achiziționate la prețuri începând de la 199 euro, pentru perioada de călătorie 1 noiembrie – 10 decembrie 2024.

Prețul biletelor include toate taxele, un bagaj de mână de 8 kg, un bagaj de cală și check-in gratuit. Ofertele sunt disponibile în limita locurilor, iar cei interesați trebuie să se grăbească pentru a profita de aceste prețuri avantajoase.

Praga, cu atracții precum Castelul și Podul Carol, și Sofia, cu centrul său istoric la poalele muntelui Vitosha, sunt destinații populare pentru turiștii care doresc să exploreze capitale europene pline de istorie și cultură.

Biletele pot fi rezervate pe site-ul oficial TAROM, în agențiile TAROM sau prin agenții acreditați. Aceste oferte speciale oferă o oportunitate excelentă pentru planificarea unei vacanțe în două dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*