Locația, calitatea saltelelor și bogația micului dejun sunt cele mai importante aspecte pe care le caută românii la un hotel de city break

Hotelul Hampton by Hilton Cluj-Napoca

Când vine vorba de un city break, de o vacanță sau de o călătorie de business, românii caută mai mult decât o simplă cazare și, în ultimii ani, au devenit tot mai atenți la hotelurile pe care le rezervă. Potrivit Happy City Index 2024, Cluj-Napoca este destinația din România inclusă în topul celor mai fericite orașe din lume, primind puncte pentru siguranță, aer curat, locuitori ospitalieri și evenimente culturale. În acest context, nu este de mirare că și numărul turiștilor care vizitează Clujul a crescut exponențial în ultima vreme, motiv pentru care și industria hotelieră este tot mai competitivă.

Un hotel bine ales poate transforma un city break într-o experiență memorabilă, mai ales dacă sunt luați în considerare factorii de calitate pe care turiștii îi caută: confortul camerei și, în special, al patului, micul dejun, locația și facilitățile suplimentare. Situat în centrul orașului, Hotelul Hampton by Hilton Cluj-Napoca a fost inaugurat în 2013 și a devenit rapid unul dintre favoritele turiștilor și ale călătorilor care ajung în oraș, marele său avantaj fiind distanța apropiată de centru și de toate atracțiile de interes. Acesta dispune de un total de 109 camere și de servicii de top pentru clienții săi: mic dejun inclus, parcare și wi-fi gratuit, sală de fitness.

Poziționarea hotelului – cheia unui city break reușit

Într-un city break de câteva zile, timpul este limitat, așa că un hotel bine plasat, aproape de atracțiile principale sau de mijloacele de transport, este întotdeauna de preferat. Proximitatea față de centrul orașului, de restaurante și magazine sau de puncte de interes cultural poate influența semnificativ experiența unui city break, potrivit recenziilor oferite de clienții Hampton by Hilton Cluj-Napoca. Turiștii preferă să aibă la îndemână obiectivele turistice importante și să exploreze orașul fără a petrece prea mult timp în trafic sau în mijloacele de transport în comun.

Hampton by Hilton Cluj-Napoca este situat chiar în centrul orașului, la numai 15 minute de Piața Unirii și atracțiile din jurul ei, fiind alegerea potrivită pentru un city break.

“Observăm o creștere semnificativă a vacanțelor de tip city break în Cluj-Napoca, astfel că hotelul nostru găzduiește frecvent turiști care vin în oraș pentru câteva zile. Ne-am aliniat standardelor impuse de lanțul Hilton, astfel că le oferim clienților noștri pachetul complet: camere confortabile, mic dejun delicios, poziționare centrală. În plus, Hilton a lansat recent și promoția Power Up, prin care membrii Hilton Honors pot câștiga un bonus de 2.500 de puncte la șederile efectuate până la finalul anului, despre care puteți citi chiar aici”, a declarat Zsolt Torjai, General Manager Hampton by Hilton Cluj-Napoca.

Calitatea somnului, una dintre prioritățile turiștilor care merg în city break

Clienții au menționat și un alt criteriu important pentru un city break reușit: nivelul de confort al patului. După o zi întreagă de explorare, fie că vorbim despre vizitarea atracțiilor turistice sau plimbări lungi pe străzile orașului, turiștii își doresc un pat confortabil care să le ofere un somn odihnitor. Calitatea saltelei, dimensiunea patului și finețea lenjeriei fac adesea diferența pentru odihna corespunzătoare, în special în timpul deplasărilor.

Paturile din camerele Hampton by Hilton Cluj-Napoca sunt recunoscute pentru confortul lor grație saltelelor cu arcuri, care oferă o suprafață moale și un suport de margine întărit, pentru un plus de siguranță. Nici pernele nu sunt date uitării, mai ales că acestea au un impact semnificativ asupra calității somnului. Turiștii preferă pernele care nu sunt nici prea tari, nici prea moi, oferind suportul perfect pentru cap și gât, motiv pentru care Hampton by Hilton colaborează exclusiv cu furnizorii care oferă calitate sporită la acest capitol.

Micul dejun, startul ideal pentru o zi plină

Un alt aspect extrem de apreciat de turiști la hoteluri este micul dejun, pe care turiștii îl doresc inclus în pachetul cazării. De altfel, acest serviciu poate face diferența între alegerea unui hotel în detrimentul altuia.

Micul dejun inclus este un serviciu esențial pentru turiști, care preferă să își înceapă ziua cu o masă variată și hrănitoare. Hampton by Hilton Cluj-Napoca include micul dejun în prețul fiecărei nopți de cazare, oferind o selecție bogată de preparate proaspete și delicioase. Acest serviciu contribuie semnificativ la confortul și satisfacția clienților, fiind un factor important în alegerea hotelului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*