A doua ediție a Festivalului Diversității de la Mahmudia, reușită de excepție

Festivalului Diversității de la Mahmudia, a avut parte de vreme bună și oaspeți aleși

Ultima sâmbătă din luna iulie a fost o zi specială pentru locuitorii din Mahmudia, județul Tulcea, dar și pentru invitații lor. Aici s-a ținut Festivalul Diversității. 

Festivalul Diversității a cumulat vizite la obiectivele turistice din localitatea Mahmudia (expoziția de Artă Tradițională, la bisericile din localitate, la Casa Pescarului, La Cetatea Salsovia, la Cazematele de pe dealurile Beștepe), precum și un spectacol artistic deosebit, oferit gratuit localnicilor și turiștilor. 

Și-au dat concursul Ansamblurile  „Salsovia” – Mahmudia, „Nuferii Deltei”-Nufăru, „Tuna”-Tulcea, „Plăieșii” – Republica Moldova, Oana Radu, Lora@Band. 

La deschiderea regalului folcloric al diversității etnice desfășurat la Mahmudia au participat și vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Petre Badea, administratorul public al județului, Vasile Strat, viceprimarul municipiului Tulcea, Petre Marinescu, primarul comunei Beștepe, Dumitru Țipirigan, primarul comunei Sfântu Gheorghe, Valentin Sidorencu și primarul comunei Nufăru, Ion Dănilă. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*