Asociația Culturală Euro Est Alternativ își propune să desfășoare în perioada 25 – 27 mai, la Brașov, cea de-a doua ediție a “East European Culinary Cup“, care se dorește a fi una din cele mai mari manifestări gastronomice.
Evenimentul de la Brașov va găzdui întrunirea la nivel mondial a Comitetului pentru Conservarea Patrimoniului Cultural Culinar din lume. Vor fi prezenți 100 de invitați, reprezentanți din cel putin 40 de țări.
Printre invitați se vor număra și bucătari de 3 stele Michelin, reprezentanți ai Eurotoques International, asociație inițiată de părinele bucătăriei moderne, Paul Bocuse. Va fi o competiție cu 10 categorii de concurs, atât pentru juniori, cât și pentru seniori. Specificul acestui eveniment este prezentarea la nivel competițional a bucătăriei tradiționale românești, reinterpretată modern, prin demonstrații de artă culinară exceptionale. Este esențial să reușim să aliniem România la standardele europene și mondiale privind serviciile din industria ospitalității.
Be the first to comment