#CONCURS Câștigă 2 invitații a câte 4 persoane fiecare la Eforie Aqua Park

Parcul acvatic din Eforie. FOTO Eforie Aqua Park

Parcul acvatic din Eforie este atracția sudului litoralului și în acest sezon. Turiștii și constănțenii dornici de aventură, veselie, bălăceală și atracții provocatoare sunt așteptați la Eforie Aqua Park.

GoNEXT are plăcerea să vă invite la concurs și oferă 2 invitații a câte patru persoane fiecare. Acestea pot fi revendicate de luni până vineri, în săptămâna anunțării câștigătorilor și în săptămâna imediat următoare (perioada 26 iunie – 5 iulie).

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “GoNEXT” – facebook.com/GoNextRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Eforie Aqua Park.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 25 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Eforie Aqua Park va organiza toată vara programe de divertisment, tombole, concerte cu artiști îndrăgiți, spectacole cu personaje din desene animate și petreceri tematice. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării în parcul acvatic, iar zona de food oferă o gamă variată de produse, de la pizza delicioasă, până la mâncare mexicană, americană sau australiană.

În această vară, Eforie Aqua Park a pregătit noi atracții pentru copii și adulți. O insulă tropicală amenajată în incinta parcului acvatic de la Eforie Nord, va deveni preferata celor mici, care se vor juca la umbra palmierilor cu fructele tropicale, în timp ce părinții se pot relaxa în jacuzzi.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*