De Ziua Libertății de Mișcare, CFR face un concurs de fotografie și pune la bătaie bilete de tren gratuite și alte premii

Gara CFR Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Ziua Libertății de Mișcare este marcată de CFR Călători prin organizarea unui concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei cu trenul și despre mobilitate.

Concursul se desfășoară în perioada 24 -28 septembrie ora 12:00. Toți cei care doresc să participe la concurs trebuie să trimită fotografii originale care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenul, la adresa comunicare.calatori@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link, prin intermediul oricărui portal de transmitere de fişiere (precum www.ro.filemail.com, www.wetransfer.com etc.).

Se va realiza un Top 10 al celor mai bune imagini de către o comisie de jurizare formată din reprezentaţi ai CFR Călători, iar premiile oferite constau în 2 bilete gratuite dus – întors pentru 2 persoane numai în trafic local şi obiecte promoţionale personalizate cu marca CFR Călători (umbrelă, rucsac, pix pentru touch screen, stick de memorie de 16 GB).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*