Eveniment de business despre drumul spre bunăstare în industria balneo, în București

Eveniment de business în București.

“Infuzia de Business”, un eveniment de business, are loc pe 4 iunie, la Sensio living din București din Calea Floreasca. Invitat este Sergiu Neguț, care va vorbi despre drumul spre bunăstare în industria balneo & spa. Evenimentul este realizat de Organizația Patronală a Turismului Balnear din România.

Azi, lucrurile se schimbă. Succesul de ieri nu mai reprezintă o garanție a reușitei de azi. Pentru că, azi, industria balneo & spa se face altfel. Ritmul ei se compune diferit. Motivul? Sofisticarea și rafinarea consumatorilor. Ei sunt cei care fac afacerile să se structureze și să se restructureze. Business-ul de încropeală este înlocuit cu un business de strategie. Business-ul de supraviețuire se transformă în cel de prosperitate.

Despre acestea va vorbi Sergiu Neguț, care este consultant și Board Advisor specializat în creștere antreprenorială și transformare organizațională, speaker și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România. El joacă rolul de Business Angel în afaceri locale, printre care frufru, 2parale, Softelligence, Fintech OS  sau Intermedicas.

Până în 2011, Sergiu Neguț a fost Director Executiv la Regina Maria, unde, alături de fondatorul clinicii, a contribuit la creșterea de mai bine de zece ori a companiei, printr-un mix de creștere organică, dezvoltări greenfield și achiziții, inclusiv vânzarea de două ori a companiei către fonduri de investiții.

Sergiu este absolvent al programului de MBA de la INSEAD.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*