Festivalul Florilor “FlorAR” se ține la Arad

Toate florile își dau întâlnire la Arad

Festivalul „FlorAr“, organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură, va aduce în centrul Aradului o mare de miresme și culori, mai precis în Piața Avram Iancu și pe strada Mețianu.

În perioada 1-3 iunie, aveți ocazia să admirați zeci de mii de fire de petunii, trandafiri, orhidee, gerbera, crini, alstromeria, hortensii, lisianthusi ce vor îmbrăca forma unor figurine spectaculoase cum ar fi : mașina de flori, ciobanașul și oile, îngerul și leul, candelabre, pergole etc.

De asemenea, în Piața Avram Iancu va fi amplasată insigna Centenar, care la fel va fi confecționată din flori.
Pentru că festivalul are loc în perioada în care se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, organizatorii vor pregăti câteva figurine din flori care vor întruchipa personaje iubite de copii : minioni, iepurași, câinele astronaut, arici, îngerași. Toate acestea vor fi expuse pe mai multe podiumuri care vor fi amenajate în Piața Avram Iancu.

Pe parcursul celor trei zile ale festivalului, pe o scenă amenajată în Piața Avram Iancu, vor avea loc programe artistice, în special dedicate copiilor, dar și ateliere de creație, precum și o paradă a păpușilor gigant.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*