Festivalul “Spiritul Iernii”, în comuna brașoveană Feldioara, pe 6 decembrie

Festivalul Spiritul Iernii din comuna Feldioara, județul Brașov

Primăria comunei Feldioara şi Centrul Local de Informare Turistică Feldioara organizează Festivalul  “Spiritul Iernii”, ediţia a VIII-a, ce se va desfăşura în data de 6 decembrie, începând cu ora 18:00, pe scena Căminului Cultural din localitate.

Prin crearea acestui eveniment se dorește readucerea la viață a tuturor obiceiurilor locale din preajma sărbătorilor de iarnă. Sărbătoarea locală “Spiritul Iernii” aduce în fața localnicilor, cât și a tuturor celor ce iau parte la acest eveniment, motive de joc și voie bună, petrecere a timpului liber într-un mod cu totul special, cu toții bucurându-se atât de o atmosferă specifică sărbătorilor, în care tradițiile și obiceiurile locale sunt readuse în prim-plan, cât și de renumiți artiști consacrați ce vin să readucă spiritul sărbătorilor în mijlocul comunei și-n sufletul fiecăruia dintre cei prezenți.

“Spiritul Iernii”, manifestare înscrisă în Proiectul “Obiective culturale, tradiţionale şi obiceiuri în comuna Feldioara”, face parte din programul amplu de promovare şi dezvoltare a potenţialului turistic al zonei. Sărbătoarea locală “Spiritul Iernii” se înscrie în strategia şi programul de promovare şi dezvoltare a tradiţiilor şi turismului, program elaborat de către Primărie, în ideea menţinerii continuităţii evenimentelor cu valoare culturală.

Program artistic:

18.00      Aprinderea bradului

18.15      Program cu copiii de la liceu

19.00      Hoha Antonia Olivia – Jingle bell rock

19.05      Zumba kids

19.30      Orchestra Plaiuri Transilvane şi Grupul Ţara Bârsei

20.00      Recital Ovidiu Homorodean

Prezintă: Claudia Mirițescu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*