Chef Radu Zărnescu prezintă o rețetă premium de Surf and Turf în avanpremiera Black Sea Fish Festival Mamaia.
El a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV pentru a prezenta această rețetă.
Chef Radu Zărnescu a vorbit despre rețeta în sine, ce înseamnă vită premium și ce înseamnă scoici de calitate. De asemenea, el a spus cum se prepară, cu ce se mănâncă, ce vin merge și ce garnituri.
În perioada 14-15 septembrie 2024, la Pirates Resort Mamaia, va avea loc cea de-a zecea ediție a evenimentului ”Black Sea Fish Festival- Festivalul Peștelui Durabil Românesc”, și a patra ediție desfășurată la Pirates Resort Mamaia, manifest al consumului de pește, al conștientizării risipei alimentare, al valorizării peștelui din Marea Neagră, Dunăre, dar și al celui din râurile României.
Bucătari emeriți din întreaga țară, alături de omologii lor din Grecia, Serbia, Turcia, Slovacia, Macedonia, Italia, Croația vor pregăti bucate alese din pește și fructe de mare pentru a evidenția dialogul intercultural, interprofesional și culinar dintre cei prezenți.
De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.
Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro
Be the first to comment