Primăria Capitalei oferă tinerilor vacanțe gratuite de o săptămână și trei mese pe zi pe litora sub forma unor seminarii de formare

Oferta Primăriei Capitalei sună prea bine pentru a fi adevărată?
Oferta Primăriei Capitalei sună prea bine pentru a fi adevărată?

Dacă ai între 18 și 35 ani, locuiești în București sau doar ești student acolo, atunci poți să beneficiezi de o vacanță gratuită la mare.

Primăria Capitalei a inventat “Școala de Vară” – un program prin care tinerii pot să petreacă o săptămână într-un hotel de 3 stele de pe litoral.

“Tinerii și studenții sunt prioritatea noastră! Plecând de la premisa ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos!” în ”Școala de Vară 2018” am pus accentul pe activități indoor – educative, de formare și profesionalizare și activități outdoor – de divertisment și recreere: public-speaking, comunicare, interacțiune, viață socială, dezvoltare personală, gestionarea emoțiilor/stresului, cursuri de dans și flash-mob.

Prin ”Școala de Vară 2018” am creat un mijloc modern de studiu, abordând educația prin mijloace interactive, plăcute și motivante. Astfel petrecem 7 zile pe litoralul românesc, axate în egală măsură atât pe studiu cât și pe relaxare, cu participarea la cursuri și activități, cazarea și cele 3 mese/zi gratuite”, au transmis reprezentanții Primăriei Capitalei.

Programul se desfîșoară în perioada 5 august – 29 septembrie, iar înscrierile se fac pe site-ul Primăriei. Tinerii au de ales între Eforie Nord, Costinești și Neptun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*