Parteneriat de promovare între APDL Tulcea și CNIPT Cernavodă. Asociația și centrul de promovare vor să implementeze proiecte comune

APDL Tulcea și CNIPT Cernavodă au încheiat un parteneriat. FOTO APDLT

Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cernavodă au încheiat un parteneriat de promovare duală.

Parteneriatul are că scop promovarea potențialului turistic al celor două destinații, schimbul de turiști, implementarea unor proiecte comune de promovare și creșterea numărului de vizitatori din cele două destinații.

„Sperăm că în viitor să putem organiza și participă la evenimente comune. Cernavodă fiind poartă de intrare în Dobrogea, va fi conexiunea dintre Dunăre și mare. Mulțumim APDLT pentru inițiativă de a creă acest parteneriat și pentru entuziasmul cu care promovează zonă Tulcea și Constanța,” a declarat Alina Sava, Directorul CNIPT Cernavodă

„Mulțumesc conducerii Cernavodă și CNIPT pentru că ne-a onorat propunerea. Ne-am dorit că județul Tulcea să fie una dintre cele mai căutate destinații din România. Cernavodă este cea mai frumoasă și impresionantă poartă de intrare a turiștilor în Dobrogea datorită Podului lui Anghel Saligny construit la 1890 și dat în folosință la 1895. Prin acest parteneriat vrem că cei ce vizitează Cernavodă sau trec pe acolo să fie direcționați spre județul nostru, iar noi să trimitem tulcenii și turiștii ce ne calcă pragurile să cunoască mai bine Cernavodă. Acest tip de parteneriat nu va fi singurul, urmând alte noi destinații de promovare duală cu județul nostru. Noi vă așteptăm în Dobrogea!” a precizat președintele APDLT, Ionuț Chirică.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*