Sesiuni de antrenamente cu public la Delfinariul din Constanța. Acestea au loc de luni până vineri la ora 11 și ora 15

Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Sesiuni de antrenamente cu public au loc la Delfinariul din Constanța în fiecare zi de luni până vineri, la ora 11 și la ora 15. Persoanele interesate pot vedea cum specialiștii comunică cu delfinii, iar la final pot primi răspunsuri la întrebările lor.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța prezintă în zilele de luni-vineri o nouă abordare a relației cu publicul vizitator – prin desfășurarea la orele 11 și respectiv 15 a unor sesiuni interactive de antrenamente.

“Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța vă prezintă un nou concept de antrenamente cu publicul, antrenamente care înseamnă o parte a programului educațional, o parte prin care transferăm informații vizavi despre modalitatea prin care se comunică cu aceste animale. În ceea ce privește acest nou concept pe care vi-l prezentăm și la care dorim să participați în zilele de lucru, de luni până vineri la orele 11 și 15. Puteți veni și participa la o sesiune interactivă. Veniți să vedeți, să auziți cum comunicăm cu delfinii și la sfârșit dacă aveți înterbări de pus vă stăm la dispoziție” a declarat directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Adrian Bîlbă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*