Târgul Cadourilor de Crăciun, între 7 și 9 decembrie, la Romexpo

Târgul Cadourilor de Crăciun de la Romexpo

O nouă ediție a Târgului Cadourilor de Crăciun va avea loc între 7 și 9 decembrie, în Pavilionul C2 al Centrului Expozițional Romexpo

Vizitatorii vor putea achiziționa dulciuri şi delicatese tradiţionale de sezon, produse vestimentare şi accesorii (bijuterii, genţi, încălţăminte), cosmetice, obiecte de artă decorativă și decoraţiuni specifice sărbătorilor.

“Timp de 3 zile, Romexpo se transformă în locația ideală pentru cumpărăturile de Crăciun dedicate atât celor mici, cât şi părinţilor sau bunicilor, prietenilor sau colegilor. Expozanții au pregătit oferte promoționale și reduceri între 10 și 50%, valabile pe toată perioada târgului”, au precizat organizatorii.

La Târgul Cadourilor de Crăciun, vizitatorii pot cumpăra atât produse culinare tradiţionale românești, cât și preparate gourmet. De asemenea, nu lipsesc sortimentele de ceai, cafea și ciocolată.

Mai mult decât atât, cei prezenți la târg vor putea alege din game variate de produse vestimentare de iarnă și cadouri elegante, precum: bijuterii, haine de blană, încălțăminte și marochinărie.

Publicul este întâmpinat și cu o paletă diversificată de ornamente și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă: globuri personalizate și produse decorative handmade.

Pe parcursul celor 3 zile de târg. copiii vor putea participa la ateliere de creație, momente artistice muzicale și coregrafice, precum și la confecționarea cadourilor pentru cei dragi, dar și a propriilor jucării și decorațiuni pentru bradul de Crăciun.

În aceeași perioadă (7-9 decembrie), în Pavilioanele C4 și C5, are loc Antique Market, manifestarea dedicată atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă și colecționarilor.

La Antique Market se găsesc piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi și jucării.

Astfel, Antique Market – Târgul de obiecte de artă și antichități – oferă vizitatorilor posibilitatea de a alege un cadou marcat de istorie, dintre care amintim: obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare; tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii; obiecte personale şi de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi; obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi, etc.

Intrarea la Târgul Cadourilor de Crăciun și Antique Market este liberă, accesul vizitatorilor începând de vineri,  7 decembrie, ora 10:00.

Program de vizitare  – Târgul Cadourilor de Crăciun și Antique Market:

7-8 decembrie 2018, orele: 10:00 – 19:00;

9 decembrie  2018, orele: 10:00 – 18:00;

Intrarea este liberă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*