Un alt fel de ofertă pentru iubitorii de natură: Yoga & Wellbeing Retreat Delta Dunării

Păsări sălbatice în Delta Dunării. FOTO Adrian Boioglu

Delta Dunării cu sălbăticia sa și distanța mare față de civilizație și industrializare îi ajută pe unii oameni să se regăsească, să își adune energiile și astfel să poată continua. Este un loc bun și pentru cei care practică yoga, existând oferte și pentru ei, în care pot îmbina utilul cu plăcutul.

Mulți dintre noi trăiesc superficial; respirăm superficial, ne tratăm corpul superficial, mâncăm superficial, gândim superficial, socializăm superficial, zi de zi purtăm măști pentru a ne ascunde fricile, frustrările, temerile, rănile emoționale, nevoile, slăbiciunile, calitățile, defectele, etc.

„Eu personal cred în transformare, cred că prin decizie, angajament, asumare, muncă intensivă, perseverență poți vindecă răni interioare, poți curată corpul de toxine la nivel fizic și emoțional, poți învață cum să exprimi iubirea față de propria persoană, poți antrena mintea să devină aliatul tău, poți învață să trăiești în prezent și să înțelegi că ești ceea ce gândești, simți și mănânci“ a transmis Andreea Tomuleasa, Instructor Yoga, Specialist în Coaching, Terapeut NLP, Nutriționist și Ghid Spiritual.

Aceasta organizează în perioada 31 mai – 4 iunie evenimentul Yoga & Wellbeing Retreat în sălbăticia Deltei Dunării. Se dorește a fi un retreat dedicat celor care vor să învețe să investească într-un stil de viață echilibrat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*