Peștele bine prăjit cu o garnitură de legume și un strop de lămâie. Așa ne îmbie localitatea tulceană Sulina să o vizităm în aprilie.
Festivalul Scrumbiei va avea loc în acest an între 21 și 23 aprilie.
“Vom avea ocazia să descoperim o parte din bucătăria dobrogeană, care este recunoscută pentru diversitatea preparatelor din pește dar și pentru multitudinea felurilor în care se prepară fiecare fel de mancare”, spun organizatorii.
Dacă vrei să-ți demonstrezi măiestria culinară sau doar să afli mai multe despre acest festival, poți să suni la 0749 321 492
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, ATB, Chico Rose, Kungs, Bassjackers, Tim Hox și Gryffin urcă pe mainstage-ul festivalului UNTOLD în această vară. DJ-i și producători de top la nivel mondial, aceștia completează lista artiștilor …
În anul 2023, turiștii români au efectuat 760.000 de călătorii cu cel puțin o noapte de cazare în Germania. În comparație cu anul precedent, acest lucru reprezintă o creștere de aproximativ 22%. În cadrul celor …
Muzeul Judeţean Argeş a decis să restricţioneze accesul la Cetatea Poienari începând de pe 27 martie, după ce angajaţii instituţiei au sesizat apariția urşilor la baza scărilor. În calitate de administrator al Cetăţii Poienari, Muzeul …
Be the first to comment