Peștele bine prăjit cu o garnitură de legume și un strop de lămâie. Așa ne îmbie localitatea tulceană Sulina să o vizităm în aprilie.
Festivalul Scrumbiei va avea loc în acest an între 21 și 23 aprilie.
“Vom avea ocazia să descoperim o parte din bucătăria dobrogeană, care este recunoscută pentru diversitatea preparatelor din pește dar și pentru multitudinea felurilor în care se prepară fiecare fel de mancare”, spun organizatorii.
Dacă vrei să-ți demonstrezi măiestria culinară sau doar să afli mai multe despre acest festival, poți să suni la 0749 321 492
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Toți turiștii români care se află în străinătate sunt sfătuiți să depună demersuri pentru scurtarea șederii și să revină în țară în cel mai scurt timp, în contextul evoluției la nivel global a infecției cu …
Localitățile Bala, din județul Mehedinți, precum și Beiuș și Mădăraș, din județul Bihor, au fost atestate ca stațiuni turistice de interes local. Guvernul României, la inițiativa Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a adoptat …
Mai multe agenții de turism din Roma s-au aflat în capitala Moldovei, în cadrul unei acțiuni de promovare a orașului Iași, organizată de aeroport și reprezentanți din domeniul turismului local. Iașul a devenit zilele acestea …
Be the first to comment