ANAT lansează o nouă serie de cursuri „Agent de Turism”, din 23 septembrie

ANAT
ANAT

Din 23 septembrie, Centrul de Formare ANAT  reîncepe cursul de calificare „Agent de Turism”, conform Standardului Ocupațional actualizat în 2015, disponibil aici.

Pentru cele 720 de ore de pregătire (teorie 240 de ore și practică 480 de ore) veți achita suma de 1200 de lei, în 2 tranșe egale: 600 de lei la înscriere și 600 de lei după primul trimestru de curs. De asemenea, veți achita o taxă de examinare și emitere a certificatului de absolvire, în valoare de 200 de lei, înainte de examenul final. Membrii ANAT beneficiază de un discount de 10% din taxa de participare.

Orele de teorie se țin în sala de curs de la sediul nostru din București, sector 3, str. Turturelelor nr. 11A, etaj 3, modul 1-2, iar pentru înscrieri, persoanele interesate trebuie să completeze și să trimită acest formular pe adresa: alexandra.arsene@anat.ro, iar pentru informații suplimentare pot apela 0730.195.789, până la data de 19 iulie.

Pe parcursul a șase luni (cu pauză în luna decembrie) vor fi câte o săptămână de curs și două de practică, sub îndrumarea lectorilor ANAT. Practica va consta în activitate în cadrul agențiilor de turism partenere, membre ANAT. Cei ce lucrează deja într-o agenție de turism, care dorește să își formeze personalul prin Centrul de Formare al ANAT, pot face practica la locul de muncă.

La finalul acestui curs, absolvenții vor putea gestiona eficient principalele activități din fișa postului unui agent de turism. Ei vor deprinde abilități necesare pentru alcătuirea și promovarea pachetelor turistice, prezentarea destinațiilor din punct de vedere geografic și cultural, efectuarea operațiunilor uzuale din agențiile de turism (inclusiv elemente de bază de calcul tarifar pentru bilete de avion și emitere), rezolvarea situațiilor specifice prevăzute de legislația în turism.

Certificatul de calificare primit după examinarea finală este recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educației, Autoritatea Națională pentru Calificări și Ministerul Turismului.

Informații suplimentare despre perioada de desfășurare a cursului și program vor fi transmise prin email celor interesați, după expirarea termenului limită de înscriere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*