Cele mai apreciate comedii ale Teatrului Elisabeta din București se joacă în sudul litoralului, la Teatrul de Vară din Jupiter

Scenă din spectacolul Boeing, Boeing. FOTO Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta revine la Teatrul de Vară din Jupiter pentru a doua stagiune estivală cu două comedii-fenomen – “Boeing Boeing” și “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” Acestea vor oferi momente de neuitat spectatorilor care vor alege să-și condimenteze sejurul cu râsete și bună-dispoziție. De la premieră și până în prezent, cele două bijuterii ale Teatrului Elisabeta s-au jucat doar cu casa închisă.

Cea mai jucată comedie a Teatrului Elisabeta, “Boeing Boeing”, vizionată până în prezent de peste 60.000 de spectatori, va ateriza pe litoral pe 19 Iulie, ora 20:30 (cu Maria Buză, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Iulian Bălan), respectiv 2 August, ora 20:30 (cu Aurelian Temișan, Lucian Ghimisi, Anca Sigartău, Raluca Ghervan, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Iulian Bălan). Un arhitect are trei logodnice stewardese, care nu știu una de cealaltă. Programul este bine pus la punct, astfel încât femeile își petrec fericite timpul cu logodnicul lor. Însă apariția unei aeronave mai puternice dă orarele de zbor peste cap, iar cele trei sunt pe cale să se întâlnească chiar în casa arhitectului.

Comedia “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” revine și ea pe litoral și poate fi văzută în datele de 26 Iulie, ora 20:30 (cu Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea și Marcelo Cobzariu), respectiv 9 August, ora 20:30 (cu Aurelian Temișan, Lucian Ghimisi, Maria Buză, Monica Davidescu, Anca Dinicu și Marcelo Cobzariu). Soția lui Robert este pe cale să plece pentru un weekend întreg, așa că el își invită amanta în casa lor. Problemele încep să apară când soția nu mai pleacă, dar amanta… vine. Identitățile se schimbă, problemele amoroase se înmulțesc și totul se dă peste cap. Iar spectatorii vor avea parte de o porție sănătoasa de hohote de râs.

Teatrul Elisabeta a pregătit și o surpriză pentru publicul său: la finalul spectacolelor, spectatorii sunt invitați să participe la sesiunile de autografe și fotografii cu actorii lor îndrăgiți. Copiii sub 5 ani au acces gratuit fără acordare de loc, iar copiii între 5-10 ani beneficiază de 50% discount la prețul biletului.

Totul se va desfășura în aer liber, la Teatrul de Vară din Jupiter. Biletele sunt disponibile atât la Teatrul de Vară, cât și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro și pe www.Bilet.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*