Constanța, mai aproape de litoralul turcesc, din vara lui 2020. O cursă de avion charter face, în fiecare duminică, legătura între Constanța și Antalya

Plaja din Antalya. FOTO sulox32

Constănțenii, tulcenii și toți cei care vor să plece de pe litoralul românesc către cel turcesc vor avea, din vara lui 2020, curse charter.

Avioanele puse la dispoziție de Agenția Paralela 45 vor pleca de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, Constanța în fiecare duminică, în perioada 14 iunie – 6 septembrie.

“Într-o oră și jumătate constănțenii sunt în Antalya. Cursele sunt din iunie, până în septembrie. Intrați pe site-ul Paralela 45 și vedeți detaliile și prețul. Acun sunt oferte Early Booking bune”, a scris Alin Burcea, proprietarul Agenției Paralela 45.

Orele preconizate pentru zboruri sunt:

Pleacare din Constanța la ora 10:45 cu aterizare în Antalya la ora 12.20. Întoarcerea din Antalya se face la ora 8:00, iar turiștii ajung la Constanța la 9:45.

Cursele charter sunt operate de Corendon Airlines, o companie din Turcia, care leagă mai multe aeroporturi turcești de Germania, Italia, Olanda și alte destinații.

Paralela 45 are deja 110 pachete pentru turiștii care vor să petreacă 7 zile în Antalya. Prețurile pornesc de la 503 Euro și pot atinge 2425 Euro de persoană/sejur. Prețurile includ cazarea, masa, biletele de avion dus-întors, taxe de aeroport, transferul de la hotel la aeroport și asistența turistică.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*