Eforie Nord – o stațiune pentru toate buzunarele. Ce poți să faci în vara asta în zona centrală a litoralului românesc

Plaja din Eforie Nord

Eforie Nord demonstrează an de an că orice turist, român sau străin își poate petrece concediul de vară într-o locație cu adevărat încântătoare. Evoluția turismului a urmat un trend pozitiv de la an la an, fapt ce a condus la dezvoltarea stațiunii Eforie Nord.

Din punct de vedere al unităților de cazare, Eforie Nord dispune de cele mai diversificate oferte, pornind de la un hotel de 4 stele ce îndeplinește numeroase facilități, până la vile particulare ce pot fi închiriate pentru câteva zile.
Pe perioada întregului sezon, spectacolele locale de folclor sunt cu adevărat pitorești, iar restaurantele locale sunt mereu deschise pentru a îndeplini toate dorințele culinare.

În cadrul stațiunii se regăsește unul dintre cele mai moderne centre pentru fizioterapie, iar datorită dimensiunilor sale deținute, întreaga localitate se plasează pe locul doi în rândul perlelor de pe litoralul românesc al Mării Negre.

Baza de tratament existentă în stațiunea Eforie Nord este indicată pentru toți turiștii suferinzi de probleme de sănătate.

Ținându-se cont de modalitatea de relaxare a oricărui turist, atât în diminețile însorite, cât și în frumoasele seri de vară, pentru amatorii de plimbări, partea de nord a plajei este un loc ideal, dar cea mai mare întindere de nisip se află în sud, acolo unde accesul se face direct fără a fi necesară coborârea de pe faleză.

Pe plajă, nisipul este cât se poate de fin, iar în sezonul estival, există șezlonguri și umbrele de închiriat pe anumite sectoare din suprafața acesteia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*