Peștele bine prăjit cu o garnitură de legume și un strop de lămâie. Așa ne îmbie localitatea tulceană Sulina să o vizităm în aprilie.
Festivalul Scrumbiei va avea loc în acest an între 21 și 23 aprilie.
“Vom avea ocazia să descoperim o parte din bucătăria dobrogeană, care este recunoscută pentru diversitatea preparatelor din pește dar și pentru multitudinea felurilor în care se prepară fiecare fel de mancare”, spun organizatorii.
Dacă vrei să-ți demonstrezi măiestria culinară sau doar să afli mai multe despre acest festival, poți să suni la 0749 321 492
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Italiană, că, la data de 8 ianuarie 2024, vor fi organizate greve la nivel național ale personalului aeroportuar, cu …
Lăsat în paragină de autorități de ani de zile, bătrânul Cazino de pe faleza din Constanța continuă să impresioneze, indiferent de vreme și chiar dacă timpul și-a pus amprenta asupra lui. Codul Portocaliu abătut asupra …
Muzeul Național al Bucovinei găzduiește, în perioada 7 mai – 11 iulie, expoziția de pictură Ilie Boca. Vernisajul expoziției, deschisă în Sălile de expoziții temporare de la Muzeul de Istorie, va avea loc pe 7 …
Be the first to comment