Haideți la Târgul de Crăciun de la Sibiu, deschis începând cu 16 noiembrie

Târgul de Crăciun de la Sibiu. FOTO Facebook

Începând de vineri, 16 noiembrie și până după Anul Nou, în 3 ianuarie 2019, sibienii și turiștii sunt întâmpinați de peste 100 de expozanți din țară și străinătate. Aceștia prezintă o selecție diversă de idei pentru cadourile de Crăciun, decorațiuni, dulciuri, accesorii, jucării și un meniu gastronomic bogat.

Parcul lui Moș Crăciun îi așteaptă și în acest an pe cei mici cu diverse atracții, iar în Atelierul lui Moș Crăciun aceștia își pot manifesta creativitatea la unul dintre cele patru ateliere: „Lumânărar de Crăciun”, „Biscuiți de Crăciun”, „Pictat turta dulce” și „Decorațiuni Pixel Art”.

O noutate a acestei ediții o reprezintă patinoarul în aer liber. De asemenea, vizitatorii vor putea viziona un program nou de proiecții pe clădiri sau pot realiza un scurt tur al centrului istoric cu trenulețul turistic.

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun are loc vineri, 16 noiembrie, la ora 19.00, cu un concert susținut de artiștii Radu Nechifor și Paula Seling, un spectacol special creat pentru a transpune atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*