Jurnaliștii străini, prezenți în România cu ocazia preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene, au fost duși în vizită la Castelul Peleș

Castelul Peleș, Sinaia. FOTO Adrian Boioglu / GoNEXT.ro
Castelul Peleș, Sinaia. FOTO Adrian Boioglu / GoNEXT.ro

Jurnaliștii străini acreditați la BruzBruxe și  prezenți în România cu ocazia preluării Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, au fost plimbați la Palatul Peleș de către ministrul Turismului și de cel Pentru Mediul de Afaceri.

Un castel de poveste! Aceasta este imaginea cu care au rămas cei aproape de 40 de jurnaliști străini, acreditați pe lângă institutiile europene de la Bruxelles, după ce au vizitat Castelul Peleș.

Reprezentanții mass-media de la Bruxelles, prezenți în România cu ocazia preluării Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, au vizitat Sinaia, însoțiți de miniștrii Turismului și Mediului de Afaceri, Bogdan Trif și Radu Oprea.

Pe lângă dezbaterea priorităților României în domeniul turismului pe perioada celor 6 luni de presedintie, ministrul Turismului a ținut să prezinte chiar la fața locului și cele mai reprezentative obiective turistice din zona Sinaia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*