Feeric Fashion Week de la Sibiu a ajuns la ediția a 11-a

Sibiul este gazda Feeric Fashion Week

Designeri și invitați din toate colțurile lumii vin la Sibiu pentru „cea mai creativă săptămână a modei” din calendarul internațional al evenimentelor de profil.

Feeric Fashion Week a pregătit un adevărat spectacol, atât pentru public cât și pentru ziariștii de profil și bloggerii de specialitate, în cea mai mare ediție a festivalului de până acum. Săptămâna modei de la Sibiu a început în anul 2008 sub denumirea de Feeric Fashion Days, iar în urmă cu trei ediții a trecut la denumirea consacrată de marile săptămâni ale modei din lume. Pentru cea de-a 11-a ediție a acestui eveniment spectacol, la Sibiu și-au anunțat prezența,pe langa designeri din marile capitale ale modei, alți zeci de designeri din toate colțurile lumii.

Creativitatea săptămânii modei de la Sibiu a fost dată, de fiecare dată, de spectaculoasele locații pentru prezentările de modă. Captivați de frumusețea acestor locuri, designerii au început să devină din ce în ce mai interesați de a-și pune în valoare colecțiile într-un ambient total deosebit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*