Standul României la WTM Londra atrage tot mai mulți specialiști din turism din întreaga lume

România participă la World Travel Market ținut la Londra/Anglia. FOTO Ministerul Turismului

Cei patru specialiști ai ministerului Turismului prezenți la târgul de turism din Londra, desfășurat în perioada 5 – 7 noiembrie, oferă informații tuturor celor interesați de destinația turistică România. Vizitatorii standului țării noastre au luat contact cu frumusețile României direct din capitala Marii Britanii, prin intermediul tehnologiei „virtual reality” cu ajutorul căreia au putut vizita obiectivele dintr-una din cele mai frumoase destinații românești, Suceava.

Ministerul Turismului a hotărât ca participarea la WTM Londra să aibă loc în cadrul unui stand realizat direct de către organizatorul londonez al târgului, pe o suprafață de 300 de metri pătrați, ceea ce a asigurat vizibilitatea țării noastre, spațiu suficient pentru cei 41 de expozanți care au venit gratuit în pavilionul ministerului, totul la cele mai înalte standarde de calitate impuse de organizatorii celei mai mari manifestări din industria turismului, la costuri minime. De altfel, prin această decizie, ministerul a redus costurile cu 25 % față de participarea la ediția târgului londonez din 2017.

Târgul de turism din Londra este cel mai mare eveniment de profil destinat exclusiv profesioniștilor din domeniu. Participarea României marchează atât obiectivul de a crește notorietatea țării noastre ca destinație turistică importantă în Europa, cât și celebrarea Centenarului și preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*