TAROM își liniștește clienții: Boeing 737 MAX 8 nu face parte din flota companiei

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Dragoș Socola
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Dragoș Socola

Compania Națională TAROM a anunțat că niciuna dintre cele 25 de aeronave din flota operată nu este modelul Boeing 737 MAX 8.

TAROM conștientizează nevoia stringentă de informații referitoare la siguranța aeronatuică, mai ales în contextul producerii tragediei ariene din Etiopia, se arată într-un comunicat reprezentanții Companiei.

„Ne bazăm pe faptul că transferul de încredere care se produce în momentul în care orice pasager urcă la bordul unei aeronave TAROM este și va rămâne intact, inclusiv în acest context care provoacă proliferarea multor speculații și incertitudini în spațiul public. Compania TAROM este în permanență atentă la comunicările oficiale venite din partea autorităților și constructorilor de aeronave. Menținem un dialog constant cu toate părțile implicate în asigurarea siguranței zborurilor noastre“, au precizat reprezentanții TAROM.

  • Directiva EASA de a suspenda zborurile cu aparatele Boeing 737 MAX-8 și 9 nu afectează compania TAROM, pentru că nu operăm astfel de aeronave.
  • Aeronavele comandate de TAROM, tip 737 MAX 8, sunt programate de intre în construcție la finalul anului 2021. Nu dorim, sub nici o formă, să speculăm asupra unor aparate de zbor care încă nu există.
  • Așteptăm, cu interes, concluziile investigaților referitoare la tragedia din Etiopia.
  • Echipele tehnice TAROM și echipajele noastre garantează siguranța totală a zborurilor noastre.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*